Produkter

Max Fire Vednett

Max Fire Vednett benyttes når du skal ha fraktet veden inn i stua. Vednettet er laget av nylon og er meget slitesterkt. Det leveres i displayløsninger.

Max Fire Peisekubbe

Max Fire Peisekubbe er et godt alternativ når det er for varmt å fyre med ordinære vedkubber. Peiskubben brenner med en fin flamme og gir en hyggelig stemning uten å gi samme varme. Den kan også benyttes sammen med ved på de litt kaldere dagene. Max Fire Peiskubbe veier 1 kg. Leveres enten enkeltvis i kartonger eller i display i 5 pakk.

Max Fire Tennbriketter Tønne

Max Fire Tennbriketter benyttes stil opptenning av peiser eller griller. Tennbrikettetene er kubeformet og 100 tennbriketter i tønnen. Tønnen har en fin design i sort med et rødt lokk. Tønnen kan stå ved siden av peisen i stua. Max Fire Tennbriketter leveres i display med 60 tønner. Et godt opptenning alternativ.

Max Kjøkken

Kjøkkenserien er en rekke produkter som kan benyttes på kjøkken. Gryter, kasseroller, stekepanner og utstyr i flere utførelser. Stort utvalg av redskapsserier, knivserier og øvrig tilbehør til kjøkkenet. Her kan du velge i flere typer, kvaliteter og design. Kjøkken er en av våre store varegrupper. Produktene leveres for det meste i kartonger.

Max Fire Tennbriketter 2*28

Max Fire Tennbriketter 2*28 benyttes til opptenning av peis eller grill. Tennbrikettene leveres innpakket i folie med to plater bestående av 28 kuber som brekkes av ved bruk. Max Fire Tennbriketter 2*28 leveres i kartonger.

Max Grill

Max Grill er en produktrekke med tilhørende grill produkter som du benytter til grilling. Vi har det meste av tilbehør som du trenger, maisholdere, grillspyd, grillpinner, flere typer aluminiumsformer, grillvotter og grillredskaper. Til opptenning av grillen kan enten MaxFire Tennposer eller MaxFire Tennbriketter benyttes!

Max Sport og Max Fritid

Max Sport er en rekke sports- og fritidsartikler. Hansker, headovers, votter og luer er populære varer som leveres i kartonger eller i display. Max Fritid består av en rekke produkter som er anvendelig i forbindelse med fritidsaktiviteter.

Max Hjem

Max Hjem er en serie med rengjøringsprodukter. Produktene er både for engangsbruk og gjenbruk. Våre wipes selges mye. Alle våre engangswipes er dokumentert med sikkerhetsark. I tillegg oppfyller etiketten også lovkravene mht opplysningsplikten vi har som importør av produktet. Alle produktene tilbys i display løsninger eller esker som kan benyttes for eksponering på pall.

Max Fire Tennposer

Max Fire Tennposer benyttes til opptenning. En ren og sikker metode for opptenning av peis, bål og grill. Istedenfor den tradisjonelle bruken av bare papir og kvist, kan du benytte Max Fire Tennposer. Det er også raskere. Tennposene blir levert i tønner. I hver tønne er det 100 tennposer. Leveres i display med 75 tønner.

Instagram

Elektronisk avfall

Elektronisk avfall (EE-avfall) skal ikke kastes sammen med annet avfall.

Kvalitet og samfunnsansvar

Maxi Import krever dokumentasjon fra leverandører ved innkjøp av varer. 

Sikkerhetsdatablad

Wipes (engangsrengjøringskluter) fra Maxi Import AS er trygge i bruk.