Produkter

Kontor og hobby

Kontorartiklene spenner seg fra konvolutter til barnesakser. Mapper, blokker, arkiver etc.

Sport og fritid

I vår serie Max Sport er mange av disse produktene inkludert. I tillegg tar vi inn partivarer av forskjellige produkter. Vi har kofferter, trillebager o.l. På teksilsiden har vi headovers etc.

Hjem og innredning

Pynt opp ditt hjem med våre pene og flotte hjemmeartikler. Det riktige tilbehør til interiøret. Helheten i hjemmet. Tekstiler og pyntegjenstander til hus og hjem i farger og utførelser som passer de fleste stiler. Vi fører egne kollesjoner og merker. Vi har et stort utvalg i lys og servietter i matchende farger og design. Lys til enhver anledning som skaper god atmosfære til hverdag og fest.

Spill og leker

Leketøy er alt fra småbiler til større uteleker. Mange av produktene er sesongbetinget. Spillene er av de gamle klassiske typene. Kosedyr har vi mange typer.

Kjøkken

Kjøkkenserien er en rekke produkter som kan benyttes på kjøkken. Gryter, kasseroller, stekepanner og utstyr i flere utførelser. Stort utvalg av redskapsserier, knivserier og øvrig tilbehør til kjøkkenet. Her kan du velge i flere typer, kvaliteter og design. Kjøkken er en av våre store varegrupper. Produktene leveres for det meste i kartonger.

Bad

Alt til badet. Flere serier med baderomstilbehør i forskjellige stiler. Matchende tekstiler, tilbehør og oppbevaring i mange varianter og kvaliteter.

Rengjøring

Rengjøringsvarene du må ha. Utvalget er stort av rengjøringsartikler, både engangs- og gjenbruk. En titt på dette sortimentet kan bli en lønnsom affære.

Instagram

Elektronisk avfall

Elektronisk avfall (EE-avfall) skal ikke kastes sammen med annet avfall.

Kvalitet og samfunnsansvar

Maxi Import krever dokumentasjon fra leverandører ved innkjøp av varer. 

Sikkerhetsdatablad

Wipes (engangsrengjøringskluter) fra Maxi Import AS er trygge i bruk.