Max Fire Tennposer

Bilde(r): 
Ingress: 
Max Fire Tennposer benyttes til opptenning. En ren og sikker metode for opptenning av peis, bål og grill. Istedenfor den tradisjonelle bruken av bare papir og kvist, kan du benytte Max Fire Tennposer. Det er også raskere. Tennposene blir levert i tønner. I hver tønne er det 100 tennposer. Leveres i display med 75 tønner.

Opptenningsposer er en ren og sikker metode for opptenning av peiskubber. Istedenfor den tradisjonelle bruken av bare papir og kvist, kan du benytte Max Fire Opptenningsposer. Det er også raskere.

Opptenningposer som også kan benyttes sommer til å tenne på grillkull og grillbriketter, benyttes for det meste for å tenne opp peiskubber.  Opptenningsposene inneholder olje og er gift- og luktfrie. Posene er svært enkle å håndtere og er trygge i bruk og lagring. De lar seg enkelt antenne selv om de har et høyt antenningspunkt, de er derfor ikke engang merket som brannfarlige.

Sett inn peiskubbene. De bør være tørre og kløyvt for en best mulig peisopplevelse. Legg innunder peiskubbene 3-4 Max Fire Opptenningsposer. Tenn på posene. I løpet av kort tid vil peiskubbene være påtent og etter hvert vil varmen fra peisen bre seg i huset.

Ha en hyggelig peiskos med Max Fire Opptenningsposer!

Se også vår instruksjonsvideo:

 

Instagram

Elektronisk avfall

Elektronisk avfall (EE-avfall) skal ikke kastes sammen med annet avfall.

Kvalitet og samfunnsansvar

Maxi Import krever dokumentasjon fra leverandører ved innkjøp av varer. 

Sikkerhetsdatablad

Wipes (engangsrengjøringskluter) fra Maxi Import AS er trygge i bruk.